Котирування на майданчику УЕБ (Природний газ та електроенергія)

Біржові котирування на майданчику УЕБ дозволяють здійснювати антикорупційну діяльність, та допомагають фахівцям здійснювати торги безпечно та якісно.

Як показують факти, лише у 2020 році УЕБ зміг вільно здійснювати свою діяльність на території України.

Наслідки торгового обміну створеними країнами є величезним фактором у дослідженні ринку фахівцями з антимонопольної політики.  Під час продажу за пропозицією топленого газу в УЕБ був доступний державний чиновник Антимонопольного комітету України Валерій Полюхович, який був переконаний у прямолінійності закриття і недостатності сегрегації або схеми його учасників.

Акт купівлі та продажу скрапленого газу при прямому серйозному розміщенні — найкращий показник розумного суперництва на ринку нафтопродуктів. Як ви, ймовірно, знаєте, сьогодні Україна покладається на 80% імпорту нафтопродуктів, що досить ускладнює перевірку вартісна стратегія ринкових адміністраторів. Як ми бачимо, торгові покажчики, сформовані на основі прямої серйозної пропозиції, можуть перетворитися на додатковий інструмент для перевірки Антимонопольним комітетом України стану конкуренції на ринку нафтопродуктів.

ПАТ «Укргазвидобування» давно приступив до реалізації акту продажу нафтовмісних товарів власного виробництва на електронній торговельній біржі з подвійним семиденним терміном.  Ще у 2016 році перша і принципова біржова зустріч відбулася у вівторок, 19 липня, коли було продано 5 тисяч тонн з 9 тисячі тонн нафтопродуктів на суму 90 млн грн.  Другий, додатковий електронний обмін стався в четвер, 21 липня, і був виділений пропозицією 1815 тонн нафтопродуктів із заявлених 4 тисячі тонн із загальною оцінкою 30 мільйона гривень.  Аналогічним чином, 20 липня 2016 року на біржовому майданчику Української енергетичної біржі було проведено додатковий розпродаж пропозиції топленого газу для внутрішнього ринку, в результаті чого ПАТ «Укргазвидобування» продало всі оголошені 4263 тонни SVG з повною віддачею.  оцінка 65 млн грн. 

Всього за три зустрічі Цього тижня ПАТ» Укргазвидобування » запропонувало власні позиції на біржовий майданчик Української енергетичної біржі на суму 180 млн грн.

Інформація про середні ціни на ринку

Слід зазначити, що ПАТ «Укргазвидобування» зупинилося на виборі проведення тендерів вдвічі більше семи днів.  В даний час у учасників ринку буде вдвічі більше шансів купити сировинні товари, вироблені на нафтовій основі, що дозволить їм більш точно показати спосіб мислення і загальні моделі бізнесу.

Роблячи підсумки, ми можемо прийти до висновку, що майданчик УЕБ – найкращий спосіб слідкувати за цінами та змінами на ринку природних товарів, таких як газ, нафта та інші.

Вас зацікавила ця інформація? Тоді переходьте на наступний сайт, і читайте більше про майданчик УЕБ та можливості, які він може вам надати: www.ueex.com.ua/rus/exchange-quotations/natural-gas/